O NAS

FEEL SLOVENIA

Ponosni smo na lepote svoje domovine in dobro vemo, kako jih je mogoče na najbolj mikaven način predstaviti tujim obiskovalcem. Glede na to, da je Slovenija majhna dežela z veliko edinstvenimi točkami, si ne predstavljamo, da bi jo preplavila množica turistov. Slovenijo je namreč najlepše spoznavati v manjših skupinah, a v spremstvu domačinov – vodnikov, ki so polni zgodb in zanimivih informacij. Prav zato boste na našem portalu našli pakete, sestavljene iz bivanja v izbranem hotelu in »doživetij« – izletov, degustacij, aktivnosti ... Izbrali smo takšne, za katere menimo, da bodo najlepše predstavila tisti košček Slovenije, ki ga boste obiskali. Seveda je najlepše, če pri nas ostanete dlje časa in združite več takšnih paketov, npr. preživite 2 dni v Ljubljani, greste raziskat slovensko podzemlje, se razvajate s čebeljimi izdelki in oplemenitite svoje znanje z našo kulturno zapuščino. Kombinacij je veliko, zagotovo se najde za vsakega nekaj.

Naši paketi so sestavljeni tako, da jih lahko izkoristite kot samostojen popotnik z lastnim prevozom, lahko izberete VIP opcijo z majhno skupino in vodnikom (od 2 do 7 oseb) ali pa pridete k nam kot del večje skupine in se po Sloveniji potepate z avtobusom in vodnikom.

Za lažje iskanje smo vam pripravili pregled po »doživetjih«, ki smo jih razdelili na: Kulturna zapuščina in kulinarika, Odkrivanje slovenskega podzemlja, S čebelo po Sloveniji in Iskrive skrivnosti malih slovenskih mest.

Če ste večja skupina kot 8 potnikov, nas kontaktirajte po elektronski pošti ali po telefonu in z veseljem vam pripravimo poseben program.

Naj bo konec teh pojasnil začetek vaših nepozabnih počitnic!

Dobrodošli v Sloveniji!

Prikaži več

TURISTIČNA AGENCIJA SONČEK

Turistična agencija Sonček deluje kot organizator in posrednik potovanj že od leta 1992. Danes smo ena vodilnih slovenskih turističnih agencij in imamo lastno prodajno mrežo s 16 poslovalnicami v vseh večjih slovenskih mestih, lastni klicni center za telefonsko in spletno prodajo, 2 avio centra ter zaposlujemo okoli 100 ljudi, ki obožujejo potovanja in svoje delo. Letno v sklopu našega podjetja poskrbimo za več kot 150.000 potnikov.

Od leta 2000 je Turistična agencija Sonček del prestižne skupine World of TUI, ki nam (vam) odpira prav vsa vrata v svet. Franšiza TUI potovalni center našim potnikom in poslovnim partnerjem potrjuje visoko boniteto podjetja in storitev, ki zadostujejo najvišjim evropskim in svetovnim standardom.

Ponosni smo, da smo bili v letih 2013–2018izbrani za zaupanja vredno podjetje in prejeli naziv Trusted Brand .

Prav tako smo bili na slovenskem trgu izbrani za turistično agencijo, ki ponuja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Best Buy Award smo prejeli v letih 2013–2018.

Že prvo leto, ko je bila s strani mednarodnega podjetja Iceritas izvedena neodvisna raziskava kakovosti, ste nas med vsemi slovenskimi turističnimi agencijami izbrali za št. 1 v kakovosti - QUDAL 2016/2017 in 2018/2019.

V letih 2013–2018 smo pridobili tudi certifikat Excellent SME, ki tudi formalno potrjuje odličnost naših storitev in visoko boniteto podjetja.

A najbolj nas veseli dejstvo, da je med 26.117 anketiranimi potniki v letu 2017, kar 99,03% izjavilo, da si želi naslednje počitnice ponovno zaupati Turistični agenciji Sonček.

Dobrodošli na počitnicah!

Prikaži več